STIHL tuinhakselaars

blijvende voordelen voor uw tuin

Voordelen hakselaar


De STIHL hakselaar ruimt alles op!

We hebben allemaal met hetzelfde probleem te maken. De hoeveelheid groenafval die onze tuin voortbrengt, neemt veel plaats in! Wat kunnen we doen?
De STIHL hakselaar kan u helpen. Dankzij zijn hoogwaardige messen snijdt en verhakselt hij alle vormen van vegetatie. Zo creëert u in een handomdraai uw eigen compost.

STIHL hakselaar - Geef uw tuin een groen kleedje.

Verhakseld groenafval kan dienst doen als een milieuvriendelijke compost. Die wordt gerecycleerd en doet dienst als een waardevolle, natuurlijke meststof voor uw gazon. Wacht dus niet! Zet het maaisel en de hakselresten in een zelfgemaakte meststof om. Die bestaat uit rijke grondstoffen en biedt uw tuin natuurlijke en voor zijn ontwikkeling onontbeerlijke voedingsstoffen. Zo bent u er zeker van dat uw gazon, bloemen en heesters er prachtig bij zullen staan. U en uw tuin blaken van gezondheid.

STIHL tuinhakselaars - Synoniem voor betrouwbaarheid.

Met een STIHL tuinhakselaar bent u zeker dat u de goede keuze gemaakt hebt. Al 25 jaar lang stelt STIHL zijn technische knowhow in dienst van de particuliere gebruiker. De resultaten: u kunt rekenen op technologische innovaties, betrouwbaarheid en comfort. Voor elke toepassing bieden we een ruim gamma producten aan zodat we altijd de machine hebben die aan uw behoeften aangepast is.