Vaderdag

Onze geschenktips!

Vaderdag geschenktips

Niets is leuker dan een geschenk krijgen waar je ook effectief iets mee kan doen. Koppel dit jaar voor Vaderdag dus het nuttige aan het aangename en kies voor een STIHL product om papa gelukkig te maken!

Accu struik- en grasschaar HSA 25

Accu struik- en grasschaar HSA 25

Ook mannen genieten van precisiewerk!
De accu struik- en grasschaar HSA 25 is ideaal voor het bijsnoeien en verzorgen van kleinere, groenblijvende hagen en kleinbladige sierstruiken. De heggenschaar is handig en licht en wordt geleverd met een extra toebehoor voor het bijsnijden van graskanten.

Heggenschaar HSE 42

Heggenschaar HSE 42

Voor echte doe-het-zelvers!
Voortaan snoeit u heggen zonder probleem zelf. Geniet van de voordelen van een elektrische aandrijving zonder aan kracht in te boeten. Dankzij het lichte gewicht kan u eenvoudig en snel werken.

Kantenmaaier FSE 52

Kantenmaaier FSE 52

Voor mannen die alles tot in de hoeken piekfijn willen!
De kantenmaaier FSE 52 is gemakkelijk en comfortabel te bedienen. Dankzij de elektrische aandrijving kan u bovendien stil en zonder schadelijke uitlaatgassen werken. Deze kantenmaaier is ideaal voor het trimmen en onkruidvrij maken van uw tuin.

Hogedrukreiniger RE 88

Hogedrukreiniger RE 88

Voor mannen die van proper werk houden!
Met deze lichte en handige hogedrukreiniger wordt het reinigen van vuile tuinmeubelen, muren, terrassen enz. een kinderspel. Dankzij de 6 m lange hogedrukslang geniet u bovendien van een uitstekende beweegbaarheid.

Zoek vakhandelaar Waar kopen?

Zoek een vakhandelaar in uw buurt en geniet van deskundig advies!

Vind een winkel