€ 69,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Draagtas voor kettingzagen TIMBERSPORTS® Edition: om je kettingzaag en de bijbehorende accessoires veilig op te bergen en te verplaatsen

Ben je fan van de STIHL TIMBERSPORTS® competitie? Dan is deze STIHL TIMBERSPORTS® Edition draagtas voor kettingzagen echt iets voor jou! Je kan er heel gemakkelijk je STIHL kettingzaag, bijvoorbeeld de STIHL MS 462 C-M in verplaatsen. Of je je kettingzaag nu vervoert of opbergt, de tas beschermt ze tegen regen, vuil of stof. Bovendien voorkomt hij dat je omgeving, zoals je auto of je garage, vuil worden door olie- of zaagselresten. De tas biedt ook flexibele opbergruimte voor andere accessoires. De volgende geïntegreerde vakken maken het gemakkelijk om je verschillende accessoires op te bergen:





Een geïntegreerde bodemplaat maakt de vouwbare tas nog steviger. Met de twee hengsels kan je je STIHL kettingzaag en haar accessoires veilig en comfortabel dragen, met de hand of over de schouder. Daarnaast heeft de tas ook zijhandgrepen, zodat je hem bijvoorbeeld gemakkelijk uit een voertuig of van een plank kan nemen. Dankzij het waterafstotende materiaal was je vuil en olieresten heel eenvoudig weg.


De STIHL TIMBERSPORTS® Edition draagtas voor een kettingzaag is compatibel met alle kettingzagen met een maximale zaagbladlengte van 50 cm.

Draagtas voor kettingzaag TIMBERSPORTS® Edition

Service en advies