Interactieve catalogus STIHL 2020

Interactieve catalogus STIHL 2020

Het productgamma van STIHL is erg uitgebreid. Daarom hebben we al die machines, accessoires en kledij gebundeld in de STIHL catalogus: een handige tool waarmee u in een oogopslag alle producten kunt vergelijken. U kunt de STIHL catalogus online doorbladeren, maar u kunt de STIHL catalogus ook downloaden.

Lees meer

De STIHL catalogus: meer dan handig
In de STIHL catalogus vindt u alle producten van STIHL, van de zwaarste motorzaag tot de kleinste vijl. Alle technische specificaties staan erin vermeld. Meer nog: ze staan per productcategorie in een handige tabel. Zo vergelijkt u in één oogopslag de STIHL producten en hun features en de STIHL prijzen. Daardoor is de STIHL catalogus een onmisbaar instrument voor al wie een STIHL machine of onderdeel wil aankopen.

De STIHL catalogus: download hem gratis
U kunt de STIHL catalogus online doorbladeren. U kunt hem ook gratis downloaden in pdf-formaat. Hebt u liever een papieren versie? Ga dan eens bij uw STIHL dealer langs. Deze bezorgt u met plezier een exemplaar. Vind hier de dichtsbijzijnde STIHL dealer.

De STIHL App: alle producten steeds bij de hand
De gratis STIHL app voor smartphones en tablets is een handige toepassing voor onderweg. Raadpleeg ook wanneer u op verplaatsing bent eenvoudig alle producten uit het STIHL assortiment. Ontdek hier meer informatie over de STIHL app.