Interactieve catalogus STIHL 2020

Interactieve catalogus STIHL 2020

Het productgamma van STIHL is erg uitgebreid. Daarom hebben we al die machines, accessoires en kledij gebundeld in de STIHL catalogus: een handige tool waarmee u in een oogopslag alle producten kunt vergelijken. U kunt de STIHL catalogus online doorbladeren, maar u kunt de STIHL catalogus ook downloaden of gratis aanvragen.

Lees meer

De STIHL catalogus: meer dan handig
In de STIHL catalogus vindt u alle producten van STIHL, van de zwaarste motorzaag tot de kleinste vijl. Alle technische specificaties staan erin vermeld. Meer nog: ze staan per productcategorie in een handige tabel. Zo vergelijkt u in één oogopslag de STIHL producten en hun features en de STIHL prijzen. Daardoor is de STIHL catalogus een onmisbaar instrument voor al wie een STIHL machine of onderdeel wil aankopen.

De STIHL catalogus: meer dan zomaar de STIHL prijzen
De STIHL catalogus bevat ook een heel aantal tips voor wie in de tuin of het bos aan de slag moet. Het zijn stuk voor stuk handige tips van professionals, die ervoor zorgen dat u nog beter, sneller en efficiënter met uw STIHL aan de slag gaat.

De STIHL catalogus: download hem gratis
U kunt de STIHL prijslijst hier online doorbladeren. U kunt hem ook gratis downloaden in pdf-formaat. Hebt u liever een papieren versie? Klik dan hier om die gratis aan te vragen.

Demande de catalogus Catalogus aanvragen

Wij sturen u graag een STIHL catalogus toe. Het enige wat u hoeft te doen is het onderstaande formulier invullen en versturen.

Catalogus aanvragen