€ 3.899,00
€ 3.699,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Actie
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Comfortabele zitmaaier met grasopvangbox

De wendbare STIHL zitmaaier RT 5097 helpt je om grote terreinen te onderhouden. Met zijn hoge rijcomfort en overzichtelijk opgestelde bedieningselementen biedt deze zitmaaier een doordachte techniek om moeiteloos te werken. Zo kun je bijvoorbeeld de stoel met comfortvering zonder gereedschap heel precies aan je lichaamslengte aanpassen. De eenvoudige verstelling van de snijhoogte en de elektromagnetische messenkoppeling waarmee je het maaiwerk in- en uitschakelt, zorgen voor gelijkmatige prestaties en een mooi resultaat. Het geleidesysteem langs de twee kanten van het maaiwerk helpen om de grashalmen over de hele snijbreedte op te vangen en naar de messen te geleiden. En de comfortabele 1-pedaal-wielaandrijving helpt je om bij het maaien nog wendbaarder te kunnen manoeuvreren. Met slechts één handbeweging schakel je de rijrichting van de zitmaaier om, van vooruit naar achteruit en omgekeerd. En met de praktische sabelgreep maak je de grasopvangbox van 250 liter moeiteloos leeg van op de bestuurdersstoel. De kunststof grasopvangbox in de vorm van een baggeremmer is bovendien heel gemakkelijk schoon te maken.
  • Krachtige zitmaaier voor het onderhoud van grote gazons
  • Voor privé-tuineigenaars en landschapstuiniers
  • 1-pedaalwielaandrijving om vlot te sturen
  • Eenvoudig te bedienen snijhoogteverstelling en meskoppeling
  • Comfortabel door verstelbare bestuurdersstoel
  • Grasopvangbox van 250 liter uit kunststof met zwaardgreep
  • Zitmaaier RT 5097

    Uitrusting

    De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

    Turfbanden
    Turfbanden
    Centrale snijhoogteverstelling
    Centrale snijhoogteverstelling
    Robuuste frameconstructie
    Robuuste frameconstructie

    Technische details

    Gazontot 6000 m²
    Snoeibreedte95 cm
    Maaihoogte30 - 100 mm
    Inhoud grasopvangbox250 l
    Tankinhoud9 l

    Service en advies