Directe productkeuze Elektrische verticuteermachines
Elektrische verticuteermachines

Elektrische verticuteermachines

De elektrische verticuteermachines van STIHL zijn milieuvriendelijk. Ze zijn uitgerust met vaste metalen messen waarmee je licht en lucht naar het gazon kunt brengen om het gras te verdichten. Met onze verticuteermachines verwijder je niet alleen onkruid en mos, maar ook oud maaiafval en vilt. Deze behandeling geeft je gazon een echte opfriskuur. Achteraf geniet je van een perfect gezonde en felgroene tuin.

Vergelijking Model Werkbreedte ­cm Werkdieptebereik ­mm Gazonoppervlak ­m² Prijs
RLE 240 34 15 500 € 199,00*
RLE 540 38 25 tot 800 € 454,00*

STIHL elektrische verticuteermachines voor een keurig gazon

Gazonbeluchters zoals de elektrische verticuteermachines van STIHL verwijderen doeltreffend het vilt dat zich na verloop van tijd op je gazon vormt. Verticuteren maakt het ook mogelijk om de grond te beluchten. Voer deze behandeling een of twee keer per jaar uit als je wilt genieten van een perfect gazon. De elektrische verticuteermachine RLE 540 van STIHL is uitgerust met zeven vaste dubbele messen die zesvoudig verstelbaar zijn voor een perfect resultaat.

In ons assortiment vind je de volgende modellen:

RLE 240

Compact, licht en gemakkelijk te hanteren: de elektrische verticuteermachine RLE 240 van STIHL is ideaal voor het doeltreffend beluchten van kleine gazons. De elastische tanden van de verluchtingsrol maken het grasperk vrij van vilt en mos, zonder het gazon te beschadigen. De messen van de verticuteereenheid zijn zeer robuust en zorgen voor onberispelijke resultaten op lange termijn. De rol en de verticuteereenheid kan je eenvoudig demonteren en opnieuw bevestigen. En als je het verwijderde plantenafval direct wilt verzamelen is er de aangepaste opvangbox, standaard geleverd bij de RLE 240.

RLE 540

De elektrische verticuteermachine RLE 540 van STIHL wordt gekenmerkt door een ultrastille werking. Ze produceert een geluidsniveau van minder dan 100 decibel. Met deze machine verwijder je vilt en mos heel gemakkelijk. Ze heeft een werkbreedte van 38 cm en is daarom geschikt voor het beluchten van middelgrote tot grote tuinen. De RLE 540 is standaard uitgerust met een inklapbare duwboom om de machine eenvoudig te reinigen en plaatsbesparend op te bergen. Dankzij de geïntegreerde kabeltrekontlasting ben je zeker van absolute veiligheid tijdens het gebruik.

De snijdiepte is zesvoudig verstelbaar met behulp van een hendel voor het laten zakken van de verticuteereenheid. De ingestelde werkdiepte is ook duidelijk aangegeven. De RLE 540 is uitgerust met een verticuteereenheid met zeven dubbele vaste messen, waarmee je 14 sneden kunt maken. Als je het verwijderde plantenafval direct wilt verzamelen, is een aangepaste grasopvangbox optioneel verkrijgbaar.

* Adviesprijs van de fabrikant vanaf januari 2021 inclusief BTW.

Dit productassortiment en deze informatie kunnen per land licht afwijken. Wijzigingen qua techniek, uitrusting, prijs en toebehoren zijn voorbehouden.