€ 21,60
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Producten intelligent verbinden

Met de STIHL Smart Connector kun je alle functies van STIHL connected gebruiken. Deze functies zijn beschikbaar via de STIHL app of het STIHL connect pro portaal.

Bij een correcte installatie op een STIHL machine of op een machine van een andere fabrikant registreert de STIHL Smart Connector het aantal bedrijfsuren van de machine. Hij geeft deze gegevens via Bluetooth door aan je smartphone, zodra deze zich binnen het bereik van het systeem bevindt. De gegevens die de STIHL app ontvangt, worden naar de STIHL cloud gestuurd zodra er een internetverbinding beschikbaar is. De gegevens worden daar vervolgens opgeslagen in overeenstemming met de geldende regels voor gegevensbescherming. De opgeslagen informatie is op elk moment toegankelijk via de STIHL app en het STIHL connect pro portaal.

STIHL connected biedt nieuwe mogelijkheden voor professionele gebruikers. Zij hebben voortaan een handig en transparant overzicht over hun hele machinepark. STIHL connected biedt onder andere informatie over het aantal bedrijfsuren, de status van de machine, herinneringen aan aankomende onderhoudsbeurten en de laatst bekende locatie. STIHL connected laat ook zien of de machines zich in de buurt bevinden of niet. Dit garandeert professionele gebruikers een beter digitaal wagenparkbeheer, efficiëntere processen in hun bedrijf en een nog nauwer contact met hun STIHL dealer. Particuliere gebruikers kunnen het systeem ook gebruiken om het overzicht over hun machines te bewaren en onderhoudsbeurten te plannen op het juiste moment.

Ontdek meer over STIHL connected


FAQ STIHL connected



Klik hier om de STIHL connected App te downloaden of om je aan te melden in het STIHL connected Portaal:


Download de app op Android toestellen


Download de app op Apple toestellen


Meld je aan in het STIHL connected Portaal

  • Maakt koppeling mogelijk van machines, ondersteuning van gebruikers en data-analyse
  • Compatibel met benzine-, elektrische en accumachines
  • Centrale systeemcomponent van het digitale platform STIHL connected
  • Draagt machinegegevens via Bluetooth over aan smartphone of tablet
  • Voor privégebruikers en professionele gebruikers, bijvoorbeeld bij het machineparkbeheer
  • STIHL Smart Connector

    Technische details

    Lengte53 mm
    Breedte42 mm
    Hoogte14 mm
    Gewicht20 g
    RadionormBluetooth 4.2

    Service en advies