€ 189,00
€ 169,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Actie
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Elektrische hogedrukreiniger RE 90: compact vermogen voor reiniging rond de woning


De hogedrukreiniger STIHL RE 90 is een lichtgewicht en comfortabel reinigingssysteem, ideaal voor onderhoudswerk rond de woning en in de tuin. De robuuste hogedrukpomp met aluminium pompkop levert een maximale druk van 130 bar. De snelkoppelingen op het hogedrukpistool en de machine maken een snelle en gemakkelijke aansluiting van de 6 meter lange hogedrukslang mogelijk. Met de twee standaard meegeleverde sproeiers pas je de waterstraal aan de te verrichten reinigingstaak aan. Voor het efficiënt reinigen van verschillende oppervlakken gebruik je de verstelbare vlakke sproeier van de STIHL RE 90. De roterende sproeier genereert een dunne, krachtige straal om hardnekkig vuil te verwijderen van stevige oppervlakken. Bij zeer hardnekkig vuil kan je de meegeleverde sproeiset voor reinigingsmiddel ook gemakkelijk aan de lans bevestigen.


Met behulp van de twee kabelhaken kan je de kabel moeiteloos opwikkelen op de STIHL RE 90 hogedrukreiniger. Berg het hogedrukpistool, de lans en de sproeiset voor reinigingsmiddel rechtstreeks op de STIHL RE 90 op in de daartoe voorziene houders. Met de opbergstand bewaar je de hogedruklans op de RE 90 hogedrukreiniger tijdens pauzes of wanneer je klaar bent met het reinigingswerk.


Dankzij de optioneel verkrijgbare accessoires, zoals de reinigingsset voor voertuigen, kan je bijvoorbeeld ook je voertuig reinigen.



Efficiënt schoonmaken en mobiel gebruik rond de woning: STIHL RE 90


Met de hogedrukreiniger RE 90 van STIHL kunnen particuliere gebruikers gemakkelijk hun trap, terras of zelfs tuinmeubelen doeltreffend reinigen. De standaard meegeleverde accessoires bewaar je direct op de machine. Er zijn ook aparte haken voor het opbergen van de elektrische kabel en de hogedrukslang. Dankzij de lange en robuuste draaggreep en de geïntegreerde transportwielen kan je de STIHL RE 90 gemakkelijk vervoeren naar zijn volgende gebruiksplaats.


  • Lichte en handige hogedrukreiniger
  • Voor reinigingswerk rondom de woning en in de tuin
  • Snelkoppeling voor een eenvoudige aansluiting van de hogedrukslang en het pistool
  • Opbergstand voor het bewaren van de lans op de machine tijdens pauzes
  • Berg accessoires direct op de machine op
  • Elektrische hogedrukreiniger RE 90

    Uitrusting

    De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

    Aparte hogedrukslanghaak
    Aparte hogedrukslanghaak

    Technische details

    Werkdruk100 bar
    Max. druk130 bar 1)
    Min. waterdebiet350 l/h
    Max. waterdebiet440 l/h
    Max. temperatuur toegevoerd water40 °C

    Service en advies