Directe productkeuze Accu heggenscharen
Accu heggenscharen

Accu heggenscharen

Ontspannen werken zonder gehoorbescherming

Werkt u graag in alle rust, maar bespaart u liever niet op het vermogen? Dan zijn onze accu heggenscharen geknipt voor u. Met hun krachtige Lithium-Ion accu leveren ze sterke snoeiresultaten. Ze zijn bovendien licht en gebruiksvriendelijk, zonder kabel of storende uitlaatgassen. De Lithium-Ion accu heggenschaar heeft een geïntegreerde accu en is ideaal voor kleine tuinen. De accu heggenschaar van het STIHL COMPACT AccuSysteem is de juiste keuze voor middelgrote tuinen, terwijl de accu heggenscharen van het STIHL PRO AccuSysteem specifiek ontwikkeld werden voor grotere tuinen en professioneel gebruik.

Vergelijking Model Accutechnologie ­ Gewicht ­kg Zaagbladlengte ­cm Prijs
HSA 45 met geïntegreerde accu AI lijn 2,3 1) 50 € 129,00*
HSA 56 zonder accu en lader AK systeem 2,9 2) 45 € 159,00*
HSA 56 met AK 10 en AL 101 AK systeem 2,9 2) 45 € 269,00*
HSA 66 zonder accu en lader AP systeem 3,1 2) 50 € 273,00*
HSA 86, 45 cm, zonder accu en lader AP systeem 3 2) 45 € 293,00*
HSA 86, 62 cm, zonder accu en lader AP systeem 3,3 2) 62 € 303,00*
HSA 94 T, 50 cm, zonder accu en lader AP systeem 3,7 2) 50 € 537,00*
HSA 94 T, 60 cm, zonder accu en lader AP systeem 3,9 2) 60 € 557,00*
HSA 94 T, 75 cm, zonder accu en lader AP systeem 4,1 2) 75 € 598,00*
HSA 94 R, 60 cm, zonder accu en lader AP systeem 4,1 2) 60 € 557,00*
HSA 94 R, 75 cm, zonder accu en lader AP systeem 4,4 2) 75 € 598,00*
1) Accu inbegrepen 2) Zonder accu

Accu heggenscharen van STIHL: grote precisie, professionele resultaten

De accu heggenscharen van STIHL werken stil en snel. Ze zijn perfect geschikt voor het snoeien van heggen, heesters en struiken. Bepaal welke uitrusting je nodig hebt en kies een model dat bij je terrein past.

Is een accu heggenschaar echt handig?

Veel mensen denken bij het horen van het woord accu nog steeds aan de oude NiCd- of NiMH-accu’s en zijn bang voor een lage autonomie of een geheugeneffect. Maar de STIHL accu heggenscharen werken tegenwoordig met krachtige lithium-ionaccu’s en kunnen daarom uitstekende, langdurige prestaties leveren. De huidige accutechnologie biedt de machines alle energie die ze nodig hebben om de vereiste taken doeltreffend uit te voeren.

De accu heggenscharen vallen dus op door hun constante prestaties en kunnen zonder problemen overal op het terrein worden gebruikt. Dankzij de accutechnologie profiteer je bovendien van een onbeperkte actieradius.

Waarin onderscheiden de heggenscharen van STIHL zich?

De vele modellen bieden een breed scala aan functies om aan de meest uiteenlopende vereisten te voldoen. De STIHL accu heggenscharen hebben daarnaast ook enkele gemeenschappelijke kenmerken die hen onderscheiden van andere heggenscharen. Met een laag gewicht van 2,3 tot 4,4 kg garanderen alle accu heggenscharen van STIHL bijvoorbeeld een veel comfortabeler werk gedurende een lange periode.

Andere kenmerken:

  • Dankzij een innovatief snijsysteem en de druppelvormige mesgeometrie worden de takken nog beter vastgehouden voor een optimale veiligheid.
  • De motor is krachtig en vereist geen specifiek onderhoud.
  • De accu heggenschaar is compatibel met verschillende accu’s van STIHL
  • Dankzij de bediening met twee handen is in- en uitschakelen bijzonder eenvoudig en betrouwbaar.
  • Ergonomische handgrepen maken het werk minder vermoeiend.
  • De zwaardbeschermer beschermt de punt van het mes tegen beschadiging en vergemakkelijkt het snoeien in de buurt van een muur of vlak bij de grond.

De prestaties van de STIHL accu’s in een oogopslag

De accu’s moeten stil zijn en ononderbroken werken. Dat is het door STIHL nagestreefde doel voor zijn moderne accu heggenscharen.

De autonomie varieert echter afhankelijk van het model. Zo garandeert het STIHL PRO AccuSysteem hoge en betrouwbare prestaties. Werken op privéterreinen wordt kinderspel. Maar dit systeem zorgt ook voor onberispelijke resultaten bij professioneel gebruik, zoals het onderhoud van openbare groene ruimten. Hoe groter het te snoeien oppervlak, hoe beter het is om te kiezen voor een krachtige machine van de COMPACT of PRO AccuSystemen en, indien mogelijk, om een reserveaccu te voorzien.

De STIHL accessoires – altijd paraat wanneer je ze nodig hebt. Maar welke moet je kiezen?

Ongeacht het model van de accu heggenschaar, vind je bij STIHL altijd de juiste accu en lader. Verschillende vermogens zijn dus beschikbaar. Voorbeeld van een aanbevolen combinatie: de AP 100 accu en de AL 101 lader, met laadindicator en passieve koeling. Voor een langere levensduur van de accu is het combineren van een reserveaccu en een snellader een goede keuze.

En om het werk nog minder vermoeiend te maken, kun je kiezen voor een STIHL accugordel om het totale gewicht in de hand te verminderen. Een adapter vergemakkelijkt de stroomoverdracht van de gordel naar de machine. Zo behoud je al je vrijheid en draag je het gewicht van de accu op de heupen, en niet op je armen.

Je vindt bij STIHL nog veel andere accessoires zoals een opbergbox voor accu’s.

* Adviesprijs van de fabrikant vanaf januari 2021 inclusief BTW.

Dit productassortiment en deze informatie kunnen per land licht afwijken. Wijzigingen qua techniek, uitrusting, prijs en toebehoren zijn voorbehouden.