Directe productkeuze Accu takkenscharen

ASA 65, losse schaar

Algemeen

ASA 65, losse schaar

Takkenschaar zonder draagsysteem, besturingseenheid en beschermhoes. Meer tekst

Versies

Prijs

* Adviesprijs van de fabrikant vanaf januari 2020 inclusief BTW.

Dit productassortiment en deze informatie kunnen per land licht afwijken. Wijzigingen qua techniek, uitrusting, prijs en toebehoren zijn voorbehouden.


1) € 0,05 recupel inbegrepen

Technische data

ASA 65, losse schaar

Technische data

Aanbevolen accu AP 200
Geluidsdrukniveau dB(A) 1) minder dan 70
Maximale snijdikte mm 35
Gewicht kg 0,74
Trillingsniveau m/s² 2) minder dan 2,5
Acculooptijd met AP 100 min 3) tot 252
Acculooptijd met AP 200 min 3) tot 504
Acculooptijd met AP 300 min 3) tot 630

1) K-factor volgens RL 2006/42/EG = 1,5 dB(A)
2) K-factor volgens RL 2006/42/EG = 1,5 m/s²
3) Looptijden zijn louter informatief en kunnen variëren naargelang de toepassing

Dit productassortiment en deze informatie kunnen per land licht afwijken. Wijzigingen qua techniek, uitrusting, prijs en toebehoren zijn voorbehouden.

Uitrusting

ASA 65, losse schaar

Standaarduitrusting

 • STIHL EC-motor Zoom
  STIHL EC-motor

  De onderhoudsvrije, borstelloze en efficiënte STIHL EC motor waarborgt een langere looptijd in gebruik en een verhoogde levensduur van het apparaat. Besturing van de motor met de nieuwe STIHL EC elektronica, die belastingen door bijvoorbeeld dikke zijtakken detecteert en aangepast bijregelt, nog voor het motortoerental daalt. Zo blijft het aantal slagen altijd constant tijdens het snijden. Dit garandeert maximale snijprestaties. (Afb. idem)

 • Instelbare lemmetopening Zoom
  Instelbare lemmetopening

  Via de bediening kan de lemmetopening in vier verschillende standen worden gezet: 50 %, 60 %, 70 % of 100 %. Tijdens het werk volstaat dubbelklikken op de schakelhendel om van de ingestelde naar de volledige lemmetopening over te schakelen. Zo kunt u takken van uiteenlopende dikten effectief en snel snoeien. Dubbelklikken en ingedrukt houden sluit de lemetten en de machine kan via de bediening uitgezet worden.

 • Aluminium behuizing Zoom
  Aluminium behuizing

  De robuuste aluminium behuizing beschermt het binnenwerk van de ASA 65 optimaal tegen vuildeeltjes en waarborgt zo een lange levensduur.

Extra toebehoren

 • Accudraagsysteem Zoom
  Accudraagsysteem

  De accudraagrugzak is rugbesparend door de optimale verdeling van het gewicht bij lange werktijden. De op het lichaam aansluitende kabelbegeleiding, geschikt voor links- en rechtshandigen en de ergonomische schouderbanden zorgen voor aangenaam werken.

 • Bediening Zoom
  Bediening

  De bediening bevindt zich op heuphoogte van het draagsysteem, en biedt via een praktisch scherm informatie over de lemmetinstelling, het aantal sneden en het niveau van de acculading. Bovendien kunt u hier schakelen tussen proportionele snede en impulssnede.

 • Lader AL 101 Zoom
  Lader AL 101

  Lader compatibel met het STIHL COMPACT AccuSysteem. Met statusaanduiding (LED) en klittenband voor het oprollen van de kabel. De lader kan indien gewenst aan de wand bevestigd worden.

 • Accu AP 200 Zoom
  Accu AP 200

  Zeer krachtige lithium-ion accu AP 200 met 151 Wh. Deze is compatibel met het STIHL PRO AccuSysteem. De accu kan honderden malen worden opgeladen zonder verlies in kracht. Geen geheugen effect, behoudt de volledige capaciteit. Geschikt voor lange werkzaamheden, net als een benzine toestel. Met aanduiding van het laadniveau. Oplaadbaar met de laders AL 100, AL 300 of AL 500.

 • Lithium-ion accu AP 300 Zoom
  Lithium-ion accu AP 300

  Zeer krachtige lithium-ion accu AP 300 met 227 WH. Deze is geschikt voor alle STIHL machines van het PRO AccuSysteem. De accu kan honderden malen worden opgeladen zonder verlies in kracht. Geen geheugen effect, behoudt de volledige capaciteit. Geschikt voor lange werkzaamheden, net als een benzine toestel. Met aanduiding van het laadniveau. Oplaadbaar met de laders AL 100, AL 300 of AL 500.

We stellen u enkele kenmerken uitvoeriger voor in het onderdeel producttechniek.

Dit productassortiment en deze informatie kunnen per land licht afwijken. Wijzigingen qua techniek, uitrusting, prijs en toebehoren zijn voorbehouden.

Handleiding

Handleidingen en veiligheidsbrochures

STIHL ASA 65 (BR, D, E, F, H, I, NL, P, PL) Download PDF, 23,9 MB

Opmerking:

 • STIHL ontwikkelt continu nieuwe producten. De handleidingen worden steeds aan de nieuwste versie van de machines aangepast. Het kan dus gebeuren dat de versie van de handleiding die u hier kunt downloaden, niet volledig overeenstemt met het product dat u bezit. Hou daarom ook rekening met onze veiligheidsbrochures.
 • De beschikbare talen worden in het document tussen haakjes vermeld, bijvoorbeeld (D) = Duits