€ 599,00
€ 539,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Actie
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Krachtige, elektrische hakselaar met hakselmechanisme

De STIHL elektrische hakselaar GHE 250 is een veelzijdige machine waarmee je verschillende taken in je tuin kunt uitvoeren. Zacht of hard plantenmateriaal, lang of breed snoeiafval: dit model hakselt zowel plantenresten als takken en twijgen doeltreffend en snel. Dankzij het mesmechanisme en het Multi-Cut snijsysteem verkleint hij moeiteloos takken met een dikte tot 30 mm. De krachtige elektromotor verzekert een stille werking en uitstekende prestaties. De behuizing en de vultrechter bieden een hoog gebruikscomfort en een optimale veiligheid. De brede, schuine trechter vergemakkelijkt het invoeren van bladeren, takken en plantaardig afval. De STIHL 250 GHE hakselaar is bovendien ook heel gemakkelijk te verplaatsen van de opslaglocatie naar de plaats van gebruik. Dankzij de handige transportwielen kun je hem namelijk gemakkelijk kantelen en transporteren.
elektrische hakselaar GHE 250

Uitrusting

De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Vultrechter met geluidsisolatie
Vultrechter met geluidsisolatie
Veiligheidsvergrendeling
Veiligheidsvergrendeling
Doorzichtig toetsenbord
Doorzichtig toetsenbord

Technische details

Max. asdiametertot 30 mm
Nominaal vermogen2500 W
Nominaal toerental werkgereedschap2800 omw./min.
Nominale spanning230 V
SnijgarnituurMulti-Cut 250

Service en advies