€ 389,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Compacte, elektrische hakselaar met vultrechter

Met de STIHL elektrische hakselaar GHE 105 ben je perfect uitgerust om het hele jaar lang middelgrote hoeveelheden plantenmateriaal te hakselen. Dit model is ideaal als je vooral houtig afval van bomen en heggen wilt hakselen. Het versnippert takken met een dikte tot 35 mm. Via de brede klavervormige opening is de hakselaar eenvoudig te vullen met harde takken. Maar de STIHL GHE 105 hakselaar is ook geschikt voor het hakselen van zachte materialen zoals bloemen of bladeren. Hij transformeert ze in een gemakkelijk composteerbaar mengsel dat rijk is aan voedingsstoffen. Het gemengd plantaardig afval voer je eenvoudig in dankzij een afzonderlijke overlangse opening. Dankzij zijn transportwielen en zijn lage gewicht breng je de hakselaar na gebruik gemakkelijk terug naar de opslaglocatie.
  • Compacte en mobiele hakselaar
  • Voor middelgrote hakselklussen
  • Voor het hakselen van takken tot 35 mm, snoeiafval van hagen en bloemen
  • Gemakkelijk te vullen dankzij brede klaverbladvormige opening
  • Comfortabel te transporteren dankzij chassis en laag gewicht
  • Elektrische hakselaar GH 105

    Uitrusting

    De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

    Doorzichtig toetsenbord
    Doorzichtig toetsenbord

    Technische details

    Max. asdiametertot 35 mm
    Nominaal vermogen2200 W
    Nominaal toerental werkgereedschap2800 omw./min.
    Nominale spanning230 V
    SnijgarnituurMulti-Cut 103

    Service en advies