Directe productkeuze Accu grastrimmer
Accu grastrimmer

Accu grastrimmer

Licht en gebruiksvriendelijk

De STIHL accu grastrimmers zijn licht en gebruiksvriendelijk, waardoor het maaien vlot verloopt. Ze bieden bovendien volledige bewegingsvrijheid zonder kabel of storende uitlaatgassen. Door de stille motor kan u werken zonder de buren te storen. De Lithium-Ion accu grastrimmer heeft een geïntegreerde accu en is ideaal voor kleine tuinen. De accu kantenmaaier van het STIHL COMPACT AccuSysteem is de beste keuze voor middelgrote tuinen, terwijl de accu bosmaaiers van het STIHL PRO AccuSysteem ontwikkeld werden zijn voor grotere tuinen en professioneel gebruik.

Vergelijking Model Accutechnologie ­ Gewicht ­kg Standaard snijgarnituur ­ Prijs
FSA 45 met geïntegreerde accu AI lijn 2,3 1) PolyCut 2-2 € 129,00*
FSA 57 zonder accu en lader AK systeem 2,7 2) AutoCut C3-2 € 159,00*
FSA 57 met AK 10 en AL 101 AK systeem 2,7 2) AutoCut C3-2 € 269,00*
FSA 60 R zonder accu en lader AK systeem 3,2 3) AutoCut C6-2 € 199,00*
FSA 60 R met AK 20 en AL 101 AK systeem 3,2 3) AutoCut C6-2 € 339,00*
FSA 60 R met 2x AK 20 en AL 101 AK systeem 3,2 3) AutoCut C6-2 € 439,00*
1) Accu inbegrepen 2) Inclusief accu, zonder lader 3) Zonder accu, snijgarnituur en beschermkap

Accu grastrimmers van STIHL: krachtige en zeer stille machines

Met hun innovatieve, elektronisch gestuurde EC motor en krachtige lithium-ionaccu’s geven de STIHL accu kantenmaaiers je groene ruimte een perfect verzorgde aanblik – zelfs op plaatsen waar het aangewezen is om stil en zonder uitlaatgassen te werken. Kies de STIHL accu grastrimmer die het beste bij je behoeften past en onderhoud je tuin in alle discretie.

Producten die aan je behoeften voldoen

Voor werkzaamheden rondom het huis zullen hobbytuiniers in het STIHL assortiment met geïntegreerde batterij een snelle en handige ondersteuning vinden waarmee ze hun kleine tuinen gemakkelijk kunnen onderhouden. In het geval van een middelgrote oppervlakte is het flexibele STIHL COMPACT AccuSysteem een betere keuze.

Gehoorbescherming is niet nodig, ongeacht het gekozen model. En voor nog professionelere resultaten bij het gazononderhoud, het maaien en het trimmen, zullen de optionele uitrustingen en beschikbare accessoires.

Accu grastrimmers het STIHL COMPACT AccuSysteem: zowel voor kleine als middelgrote tuinen

Hou je ervan de uitdagingen in je tuin aan te pakken? In dat geval is de accu kantenmaaier FSA 56 iets voor jou. Hij zal je verleiden met zijn subtiele mix van hoge prestaties en een eenvoudige bediening. Zijn zachte handgreep met schakelaar zorgt voor een goede grip en absorbeert veel van de trillingen. Dankzij een traploos instelbare handgreep en een eveneens verstelbare afstandsbeugel wordt het werken met deze STIHL kantenmaaier echt kinderspel.

En om het gebruiksgemak te garanderen en de rug van de gebruiker te sparen, is de FSA 56 uitgerust met een AutoCut maaikop. Door de maaikop op de grond te tikken kun je de maaidraad makkelijk bijstellen tijdens het gebruik.

De lithium-ionaccu kan in twee posities in de grastrimmer geschoven worden. In de eerste positie, de tussenpositie, zit de accu vast in de machine maar is er geen elektrisch contact met de machine. In de tweede positie, de werkpositie, is de accu volledig ingeduwd (de accu is stevig bevestigd zodra je de klik hoort).

Accu power, made by STIHL: voor een flexibel gebruik

De accu’s en laders van de STIHL accusystemen kunnen op alle machines van hetzelfde systeem worden gebruikt voor de meest uiteenlopende taken. Blijf flexibel dankzij de vele andere accumachines die beschikbaar zijn in het STIHL assortiment.

* Adviesprijs van de fabrikant vanaf januari 2021 inclusief BTW.

Dit productassortiment en deze informatie kunnen per land licht afwijken. Wijzigingen qua techniek, uitrusting, prijs en toebehoren zijn voorbehouden.