Directe productkeuze Accu bosmaaiers
Accu bosmaaiers

Accu bosmaaiers

Hoog vermogen, ergonomisch en perfect in balans

Met de STIHL accu bosmaaiers houdt u gras en onkruid onder controle op een mobiele, geluidsarme en krachtige manier. Deze accumachines leveren indrukwekkende prestaties dankzij de lithium-ion-accu met hoge levensduur en de elektronisch aangestuurde elektrische motor (EC) zonder borstels. Het zijn ideale machines voor alle toepassingen waarbij lawaai en uitlaatgassen niet gewenst zijn: thuis, gemeentelijke plantsoendiensten, in de nabijheid van ziekenhuizen, begraafplaatsen en kinderdagverblijven.

Vergelijking Model Accutechnologie ­ Gewicht ­kg Standaard snijgarnituur ­ Prijs
FSA 86 R zonder accu en lader AP systeem 3,3 1) AutoCut C6-2 € 289,00*
FSA 90 zonder accu en lader AP systeem 3,2 1) vanaf € 405,00*
FSA 90 R zonder accu en lader AP systeem 2,8 1) vanaf € 395,00*
FSA 130 zonder accu en lader AP systeem 4,5 1) vanaf € 506,00*
FSA 130 R zonder accu en lader AP systeem 3,9 1) AutoCut C 26-2 € 486,00*
FSA 135 zonder accu en lader AP systeem 4,9 1) vanaf € 579,00*
FSA 135 R, zonder accu en lader AP systeem 4,3 1) € 519,00*
1) Zonder accu, snijgarnituur en beschermkap

Accu bosmaaiers van STIHL: krachtige en zeer stille machines

Met hun innovatieve, elektronisch gestuurde EC motor en krachtige lithium-ionaccu’s geven de STIHL bosmaaiers je groene ruimten een perfect verzorgde aanblik – zelfs op plaatsen waar het aangewezen is om stil en zonder uitlaatgassen te werken. Kies de STIHL bosmaaier die het beste bij je behoeften past en onderhoud parken en tuinen in alle discretie.

Producten die aan je behoeften voldoen

Als professionals doe je idealiter beroep op een bosmaaier die is uitgerust met het STIHL PRO AccuSysteem.

Gehoorbescherming is niet nodig, ongeacht het gekozen model. En voor nog professionelere resultaten bij het gazononderhoud, het maaien en het trimmen, zullen de optionele uitrustingen en beschikbare accessoires.

Bosmaaiers van het STIHL PRO AccuSysteem: voor professioneel gebruik

Professionals hebben flexibele en krachtige bosmaaiers nodig waarmee ze probleemloos kunnen werken op geluidsgevoelige locaties en bij slecht weer. De machines van het STIHL PRO AccuSysteem voldoen aan zeer hoge normen. De STIHL bosmaaiers zijn dus speciaal ontworpen voor gebruik gedurende lange tijd en onder extreme omstandigheden. Dankzij hun intelligente EC technologie, hun regenbestendige uitrusting en hun ruggedragen accu’s kan je een hele dag lang werken.

Voor werkzaamheden op grote oppervlakken en om gras langs obstakels te maaien, is de semi-automatische AutoCut maaikop ideaal. Om dicht onkruid en taai gras te maaien bevelen wij de modellen STIHL FSA 90 en FSA 130 aan, die uitgerust zijn met een grassnijblad. Zelfs riet, brandnetels en kleine struiken maken geen schijn van kans.

Accupower made by STIHL: voor een flexibel gebruik

De accu’s en laders van de STIHL accusystemen kunnen met verschillende machines worden gebruikt voor de meest uiteenlopende taken. Blijf flexibel dankzij de vele andere accumachines die beschikbaar zijn in het STIHL assortiment.

* Adviesprijs van de fabrikant vanaf januari 2021 inclusief BTW.

Dit productassortiment en deze informatie kunnen per land licht afwijken. Wijzigingen qua techniek, uitrusting, prijs en toebehoren zijn voorbehouden.