€ 359,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Compacte elektrische grasmaaier met centrale snijhoogteverstelling

De STIHL elektrische grasmaaier RME 443 doet niet alleen je gazon, maar ook het milieu goed. Vooral je buren zullen blij zijn omdat deze machine zo goed als geruisloos maait. Deze compacte grasmaaier met zijn licht lopende wielen is moeiteloos te manoeuvreren en is perfect in het spoor te houden. Een geïntegreerde trekontlasting voor de kabel zorgt voor een stevige bevestiging van de kabel op je machine. De centrale snijhoogteverstelling kan je in zes trappen op de gewenste hoogte instellen. Ook de opklapbare grasopvangbox uit kunststof met een volume van 55 liter maakt het werken in de tuin lichter. De opvangbox heeft een duidelijke inhoudsindicatie en kan heel gemakkelijk geopend en leeggemaakt worden. Via de speciale, naar beneden gerichte lamellen wordt bij het maaien de lucht zijdelings naar de grond geleid om opwervelend vuil te vermijden. En ook na de maaibeurt toont de machine zich comfortabel: met de Quick-Fix-snelspanners kun je de stuurstang eenvoudig en snel losmaken en opklappen om de grasmaaier plaatsbesparend op te bergen. Met de geïntegreerde draaggreep kun je de elektrische grasmaaier RME 443 bovendien gemakkelijk transporteren. En als je je grasveld van vocht en belangrijke voedingsstoffen wil voorzien, kun je deze elektrische grasmaaier met de bijpassende mulchkit als accessoire ook tot een multimaaier ombouwen.
  • Elektrische grasmaaier met 41 cm maaibreedte voor middelgrote gazons
  • Om in te zetten in geluidsgevoelige omgevingen in de buurt van woningen
  • Gemakkelijk transporteerbaar door opklapbare duwstang en draaggreep
  • Geïntegreerde kabeltrekontlasting voor de verlengkabel
  • Comfortabel werken dankzij grasopvangbox van 55 liter met inhoudsindicatie
  • elektrische grasmaaier RME 443

    Uitrusting

    De illustraties zijn voorbeeldfoto's. Het uiterlijk en de feitelijke toepassing van de uitrustingskenmerken op het product kunnen - bij gelijke functionaliteit - afwijken van de getoonde afbeeldingen.

    Windvleugelmes
    WINDVLEUGELMES
    Trekontlasting
    KABELTREKONTLASTING
    Innovatieve grasopvangbox
    INKLAPBARE GRASOPVANGBAK

    Technische details

    Gazontot 600 m²
    Snoeibreedte41 cm
    Maaihoogte-aanpassing6-traps, centraal
    Inhoud grasopvangbox55 l
    Aandrijving--

    Service en advies