Directe productkeuze Robotmaaiers
Robotmaaiers en grasrobots

Robotmaaiers en grasrobots

Geniet van automatisch gemaaid gras

Een perfect gemaaid gazon zonder moeite? Dat kan! De iMOW® robotmaaier neemt het meeste werk van jou over. Eénmaal geprogrammeerd maait de iMOW® robotmaaier het gazon volledig automatisch en geheel naar jouw wensen. Na het maaien of als de accu bijna leeg is, keert hij zelfstandig terug naar het dockingstation. Zo heb je altijd een perfect onderhouden gazon. En dat in slechts enkele uren zodat je jouw tuin snel weer onbeperkt kunt gebruiken.

De STIHL iMOW® robotmaaiers: intelligent gazononderhoud

Je zou je gazon liever niet meer zelf moeten maaien? Dan is de STIHL iMOW® robotmaaier voor jou de ideale oplossing. Bovendien is deze robotmaaier veel meer dan gewoon een grasmaaier. Dat betekent dat de intelligente robotmaaier het hele grasveld helemaal zelfstandig maait en dat hij daarbij ook hindernissen kan opmerken en gericht ontwijken. Wanneer dat nodig is, kan de STIHL robotmaaier zelfs zichzelf opladen. De STIHL iMOW® robotmaaier biedt dus het hoogst mogelijke comfort bij het onderhoud van een gazon, zodat je optimaal van je persoonlijke stukje groen kunt genieten.

STIHL iMOW® robotmaaiers: zelfstandig, stil en milieuvriendelijk

Er zijn verschillende STIHL iMOW® robotmaaiers modellen beschikbaar die het grasperk zelfstandig maaien. Daarbij varieert de snijbreedte van de robotmaaiers van 20 tot 28 centimeter. De snijhoogte van alle modellen kun je tussen 20 en 60 mm instellen.

De modellen van de RMI 4–série zijn de ideale oplossing wanneer je kleine tot middelgrote oppervlakken moet maaien. Deze robotmaaiers zijn bijzonder goed geschikt voor grasperken tot 1700 m². Zelfs bij hellingen tot 40% leveren ze nog altijd een perfect maaibeeld af.

De RMI 632 C zit wat vermogen betreft in de middenmoot. Deze robotmaaier is ontworpen om grotere oppervlakken tot 3.200 m² automatisch te maaien. En het beste daarbij is dat je talrijke machine-instellingen via een speciale app op je tablet of smartphone kan beheren om het grasmaaien nog comfortabeler te maken.

De STIHL iMOW® robotmaaier RMI 632 PC onderscheidt zich niet alleen door zijn krachtige accu, maar ook door de slimme internetverbinding. Zo kun je deze robotmaaier volledig via een tablet of smartphone aansturen.

De langste looptijd per acculading hebben de STIHL iMOW® robotmaaiers RMI 632 P en RMI 632 PC. Hierdoor kunnen ze gazons tot 5000 m² probleemloos te maaien. Zelfs hellingen tot 45 graden schrikken deze STIHL iMOW® robotmaaiers niet af. Bovendien veranderen bij elke stop de messen van draairichting. Dat biedt het grote voordeel dat de messen gelijkmatig slijten.

Dankzij het geautomatiseerd laden hoef je alleen maar toe te kijken

De STIHL robotmaaiers rijden zelfstandig naar hun dockingstation zodra de accu leeg raakt. Een eigenschap die aangevuld wordt door een intelligent laadsysteem dat voor een snelle laadprocedure kan kiezen wanneer er nog een stuk gemaaid moet worden. De maai-instellingen kun je niet alleen via de display op de STIHL iMOW® robotmaaier invoeren, maar voor de C-modellen ook via een app op je smartphone of tablet. In dat geval is de bediening volledig intuïtief en een aparte handleiding overbodig! Uiteraard zijn de machines ook met een stuurconsole uitgerust zodat je de STIHL iMOW® robotmaaier manueel kan sturen.