Directe productkeuze Heggenscharen
Heggenscharen en haagscharen

Heggenscharen en haagscharen

Ideale partners voor het onderhoud van uw hagen

Onze heggenscharen en haagscharen zijn de ideale partners voor het onderhoud van uw hagen, ongeacht het type haag. Zowel hagen in parken en andere groenvoorzieningen als hagen in uw eigen tuin, geeft u met STIHL de perfecte snit. Dankzij de heggenscharen op steel kan u ook de hoogste en breedste hagen onderhouden. Zo heeft u geen ladders of steigers meer nodig. Of u kiest voor benzine, elektrische of accuaandrijving, de innovatieve techniek zorgt steeds voor het beste resultaat.

STIHL heggenscharen en heggenscharen op steel voor perfect onderhouden parken en tuinen

Met de heggenscharen en heggenscharen op steel van STIHL kun je je heggen, hagen en struiken met precisie onderhouden. Ze zijn beschikbaar in verschillende vermogens, snijlengtes en totale lengtes. Deze innovatieve machines zijn geschikt voor het onderhoud van uitgestrekte parken, maar ook voor privétuinen. Dankzij de verschillende soorten aandrijvingen is er altijd wel een machine die bij je behoeften past.

STIHL heggenscharen: flexibel gereedschap voor werk in de tuin

Dankzij hun flexibiliteit zijn de heggenscharen van STIHL een waardevol hulpmiddel om de moeilijkste taken aan te pakken. Dubbelzijdig geslepen messen zijn zowel geschikt voor trim- als voor terugsnoeiwerk, in verticale of horizontale positie.

STIHL heggenscharen op steel: voor meer reikwijdte

De heggenscharen op steel van STIHL zijn uitgerust met een steel waarmee je ook zeer hoge, lange of extra brede heggen kunt snoeien. Dankzij een tot 145° draaibare mesbalk kunnen ze gemakkelijk in elke positie werken. Voor bijzonder precies werk, in je tuin of in landschappen gebruik je best zowel een heggenschaar als een heggenschaar op steel.

Benzine, accu of elektrisch: kies de aandrijving die het beste bij je past

Zowel de heggenscharen als de heggenscharen op steel van STIHL zijn beschikbaar met drie verschillende soorten aandrijvingen. Elk met eigen voordelen. Alles hangt af van wat je met je haagschaar wilt doen. Kies de juiste partner om je tuinwerk gemakkelijker te maken!

De STIHL benzine heggenscharen en benzine heggenscharen op steel zijn geschikt voor het onderhoud van parken en landschappen, maar ook voor privétuinen. Dankzij hun lichte motor en transmissie-eenheid en de draaibare multifunctionele handgreep zijn ze, ondanks hun enorme kracht, gemakkelijk te hanteren en garanderen ze een volledige bewegingsvrijheid. Het STIHL antivibratiesysteem, ontwikkeld op basis van nauwkeurig ontworpen veerelementen, maakt het werk minder vermoeiend. Vanwege hun hoge vermogen zijn deze haagscharen ideaal voor het onderhoud van zeer hoge, lange en dikke heggen.

De STIHL accu heggenscharen en accu heggenscharen op steel zijn even flexibel als de benzinemodellen. Ze zijn vooral geschikt in geluidsgevoelige omgevingen zoals parken en woonwijken. Omdat ze stil en zonder uitlaatgassen werken, zal hun gebruik de rust van de omwonenden en wandelaars niet verstoren. Een groot voordeel van de COMPACT en PRO AccuSystemen: dezelfde accu kan in verschillende machines van het overeenkomstige systeem worden gebruikt. De accuheggenschaar HSA 45 voor kleine tuinen is uitgerust met een geïntegreerde accu.

Net als de accumodellen zijn de elektrische heggenscharen en elektrische heggenscharen op steel van STIHL zeer stil en kunnen ze zonder probleem gebruikt worden in geluidsgevoelige omgevingen. De elektromotor is ideaal voor het uitvoeren van werkzaamheden in de buurt van het huis. De verlengkabel maakt het ook mogelijk om de actieradius aanzienlijk te vergroten. Dankzij de elektrische aansluiting hoef je je geen zorgen te maken over het brandstofpeil of de laadstatus van de accu. Je kunt dus werken wanneer je maar wilt, in alle vrijheid.

Handige accessoires om de STIHL haagscharen perfect aan te passen aan je behoeften

Dankzij de speciale tassen die een vlot transport van je heggenschaar naar de plaats van gebruik en een veilige opslag mogelijk maken, kun je de goede werking van je haagschaar gedurende lange tijd behouden. Het STIHL assortiment omvat ook opvangplaten voor snijmessen, zwaardbeschermers en vele andere accessoires die compatibel zijn met bepaalde modellen.