Directe productkeuze Reinigingsmachines
STIHL reinigingsmachines

STIHL reinigingsmachines

ware meesters in hun klasse

Het STIHL hogedrukreinigersprogramma zorgt dan weer voor een perfecte reiniging. Onze hogedrukreinigers overtuigen door hun slijtvaste en bijzonder duurzame constructie. De alleszuigers van STIHL blinken uit door hun krachtig zuigvermogen en eenvoudige bediening.

STIHL reinigingsmachines: voor een onberispelijk resultaat rond het huis en in de tuin

De reinigingsmachines van STIHL helpen je om je tuin, huis of bouwwerf brandschoon te maken. Ons assortiment omvat een verscheidenheid aan machines die zijn ontworpen voor zeer diverse toepassingen en die elk optimale prestaties leveren in hun domein. Met de STIHL reinigingsmachines krijg je jouw oppervlakken grondig schoon, zowel binnen als buiten.

Hoge druk voor een grondige reiniging

Een STIHL machine die handig is voor het reinigen van buitenruimten, waaronder oppervlakken, paden en voegen maar ook voor voertuigen: de hogedrukreiniger. De verschillende drukinstellingen en de sproeiers zorgen voor een perfect reinigingsresultaat. De antidrilkoppeling, die het verdraaien en verstrengelen van de hogedrukslang voorkomt, garandeert een ideaal flexibel werk. In combinatie met de geschikte reinigings- en onderhoudsmiddelen krijg je zo adembenemende resultaten.

Thuis of in de werkplaats: de alleszuigers zorgen voor een optimale reiniging

Voor een onberispelijke netheid biedt STIHL in zijn assortiment alleszuigers die de vloeren van je huis, werkplaats of industrieel bedrijf grondig reinigen. Ze zijn vooral geschikt voor het onderhoud van gladde binnenoppervlakken. Deze machines kunnen ook vocht opzuigen en zijn daarom zeer geschikt voor werkzaamheden op plaatsen die een bijzonder intensieve reiniging vereisen. Ze zuigen bovendien zonder enig probleem tapijtvloeren, tegels en gestoffeerde meubels schoon.

Veegmachines: weg met de bezem!

De STIHL veegmachines elimineren stof zes keer sneller dan een klassieke bezem. Ze verwijderen heel gemakkelijk alle soorten vuil. Je hebt de keuze tussen een model met of zonder accu. De kleinere modellen zijn bij uitstek geschikt voor privégebruik, terwijl de grotere machines ideaal zijn voor fabrieken, magazijnen of schoolpleinen.