€ 34,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Flexibele band HT: voor meer comfort bij professionele werkzaamheden in de boomverzorging en de bosbouw met de accuhoogsnoeier STIHL HTA 150

De STIHL flexibele band ADVANCE X-TREEm HT vergemakkelijkt het werk van professionals die werkzaam zijn in de boomverzorging en de bosbouw. Hij vermindert het gewicht van de machine aanzienlijk en biedt tegelijk een grote bewegingsvrijheid. Dankzij de flexibele band HT kan je snel en veilig je accuhoogsnoeier STIHL HTA 150 bevestigen aan de bosbouwgordel STIHL ADVANCE X-TREEm HT, die ook optioneel verkrijgbaar is. Zo wordt het gewicht van de hoogsnoeier gelijkmatiger over je lichaam verdeeld, wat bijdraagt aan een groter werkcomfort en helpt om je spieren en gewrichten te sparen. Dankzij het snelsluitsysteem kan je de flexibele band HT ook voortdurend aanpassen aan de lengte van de gebruiker voor een optimale werkhouding.

Service en advies