€ 79,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.
Nieuw
Kies product
Enkel beschikbaar bij een STIHL dealer
Dit product is enkel beschikbaar bij STIHL dealers. Contacteer je STIHL dealer om meer informatie over de beschikbaarheid te ontvangen.

Bosbouwgordel ADVANCE X-TREEm HT: meer comfort bij langdurige werkzaamheden met de accuhoogsnoeier HTA 150

Ben je een professional in de boomverzorging of de bosbouw en ben je al in het bezit van een STIHL flexibele band HT voor je accuhoogsnoeier STIHL HTA 150? Dan is de bosbouwgordel STIHL ADVANCE X-TREEm HT de ideale oplossing voor jou. Je kan je hoogsnoeier er gemakkelijk aan vastmaken. De geoptimaliseerde ergonomie van de gordel spaart je spieren en gewrichten en biedt tegelijk een grote bewegingsvrijheid, ideaal om je hoogsnoeier veilig te bedienen.

Het in drie niveaus in de lengte verstelbare rugdeel, de dubbele gewatteerde schoudergordel, ook in de lengte verstelbaar, van de bosbouwgordel ADVANCE X-TREEm HT en de optioneel beschikbare heupgordel STIHL ADVANCE X-Flex zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het gewicht over de heupen en de schouders.

De heupgordel ADVANCE X-Flex is verkrijgbaar in 3 maten: maat S (78 cm à 127 cm), maat M (89 cm à 143 cm) en maat L (98 cm à 177 cm). Afhankelijk van de uit te voeren taak kan je de heupgordel bovendien uitrusten met verschillende elementen van het modulaire gordelsysteem.

De volgende uitbreidingen zijn optioneel verkrijgbaar voor de heupgordel STIHL ADVANCE X-Flex :

  • Tasje voor smartphone ADVANCE X-Flex
  • Tasje voor walkietalkie ADVANCE X-Flex
  • Universeel tasje ADVANCE X-Flex
  • Accutasje ADVANCE X-Flex
  • Accudraagtas met aansluitkabel ADVANCE X-Flex
  • Kabelgeleider ADVANCE X-Flex

Service en advies